Vi anställer

Här på nearU har vi högt i tak och har mycket kul både på och utanför jobbet. Vi har ständigt många bollar i luften och arbetar tillsammans för att våra kunder skall vara nöjda både före, under och efter ett genomfört utvecklingsprojekt.

Senior webbutvecklare

Drivs du av att vidareutveckla dig själv och alltid försöka bli bättre? Är du duktig på att hantera kundrelationer och att se kreativa lösningar? Är det viktigt för dig att vara en bra kollega och bidra till att man har roligt på jobbet?

Frontend-utvecklare

Pratar du HTML, CSS & Javascript flytande? Har du en bra känsla för design, färg och form? Är du dessutom en riktigt trevlig prick som tycker om att samarbeta och ha roligt på jobbet? Då finns det en väldigt stor chans att du kan bli vår nya kollega.


Att arbeta hos oss

Som anställd är du en konsult med mycket frihet under ansvar. Vi sätter alltid stort fokus på att våra kunder skall vara så nöjda under utvecklingsperioden att de väljer att stanna kvar som kund även när utvecklingsprojektet är slutfört och projektet övergår i en förvaltningsfas. Det är viktigt att du som anställd hos oss trivs med att jobba i nära kontakt med kunden och att du har lätt att anpassa dig efter de behov som råder i projekten.

Då vi arbetar med den senaste tekniken inom webbutveckling är det även viktigt att du gillar att hänga med i framkanten om vad som händer inom området så vi hela tiden kan erbjuda kunderna det bästa.