Vi kan Episerver

Vi har Episerver som plattform i majoriteten av våra projekt. Vi har jobbat i över tio år med att bygga lösningar på denna plattform. Episerver används av tusentals organisationer och företag runt om i världen.

En plattform, många kanaler

Episerver är mycket mer än ett webbpubliceringsverktyg. Episerver erbjuder en bred produktportfölj med lösningar som stödjer och hanterar de fyra stora områdena innehållshantering (Episerver CMS) , community och sociala medier, e-handel (Episerver Commerce) och kommunikation (Episerver Communication). Självklart kan du anpassa innehållet för olika marknader och språk.

I portföljen finns även produkter för optimering (SiteAttention), sök (Episerver Find), driva trafik via sociala medier (Episerver Social Reach) och analys (Google och PIM (inRiver PIM för Episerver).

Episerver har dessutom stöd för ett stort antal så kallade add-ons, dvs. plug ins byggda av tredjepartsleverantörer. Här hittar du allt från Marketing Automation, kraftfull bildhantering som ImageVault, och hjälp att skriva bra texter med Valideratext.se.

Alla gillar Episerver

Vi gillar Episerver för att det är smidigt att utveckla i, för att det är väldokumenterat och har bra support och för att det bygger på en öppen arkitektur och på välkända standarder (Microsoft .NET).

Men främst använder vi Episerver för att vi vet att alla från redaktörer och projektledare till utvecklare gillar att jobba med det