Kompetenta partners

Vi jobbar med de marknadsledande företagen inom respektive område och har ständig koll på nya lösningar. Vill ni samarbeta med oss? Kontakta Mimmi för att prata vidare.

episerver

EPiServers plattform kombinerar innehåll, e-handel och marknadsföring i flera kanaler för att stödja strategisk kommunikation på nätet, från avancerad optimering, skapandet och hantering av leads, till konvertering och försäljning.

 

oitp

Vi är en del av Office IT-partner för att du ska få tillgång till ett brett sortiment IT-tjänster. Kedjan finns över hela landet och är en av Sveriges största fristående organisationer för tjänster kring IT-produkter. Alla Office IT-Partner är certifierade Microsoft Gold Partner.

 

EPiServers plattform kombinerar innehåll, e-handel och marknadsföring i flera kanaler för att stödja strategisk kommunikation på nätet, från avancerad optimering, skapandet och hantering av leads, till konvertering och försäljning. - See more at: http://www.episerver.se/Om-oss/#sthash.xySJAfZz.dpuf

axalon

Axalon Tech förädlar SharePoint med produkter, lösningar och tjänster. 

validera text

Valideratext hjälper dig att skriva enkelt och med god läsbarhet, det vill säga klarspråk. Du får hjälp att välja rätt facktermer och undvika ord och uttryck som är svåra eller ålderdomliga.

 

vizzit

Vizzit specialiserar sig på att utveckla statistik och analysverktyg för externa webbplatser och intranät.

 

readspeaker

ReadSpeaker® är världsledande inom webbaserade text till tal-applikationer.

 

atea

Specialister inom it-infrastruktur. Sedan den 15 Dec 2011 kan offentlig sektor avropa licenser med tillhörande konfigurations- och installationstjänster via nearU:s underleverantörsavtal med Atea.

 

apica

Tillhandahåller internetbaserade tjänster som utför avancerade lasttester och prestandaanalyser av affärskritiska webbapplikationer.

 

Sitrus

Contentbyrån Sitrus skapar strategiskt och engagerande innehåll för alla kanaler.