Vi kan

Vi på nearU är grymma på webbutveckling, men vi nöjer oss inte med det. Vi vill hjälpa dig och din organisation att bygga lösningar där era behov möter era användares behov. Vi vet dock att enda sättet att lyckas är att vi har ett nära samarbete.

 • Koncept och strategi

  Enda sättet att locka besökare till din webb är att erbjuda något som han eller hon uppfattar som relevant och trovärdigt. Ju mer noggrant man genomför sitt förarbete, desto större sannolikhet är det att den satsning ni gör uppfyller de mål vi sätter upp tillsammans.

  Läs mer om Koncept och strategi »
 • Information och struktur

  När man pratar om användarvänlighet menar man nästan att det är lätt att hitta genom att navigera eller söka och att funktioner fungerar logiskt och som man förväntar sig. Besökaren ska inte behöva tänka. Informationsstruktur och interaktionsdesign är ett av våra viktigaste verktyg för att säkerställa att de lösningar vi levererar skapar nytta och blir användbara.

  Läs mer om Information och struktur »
 • Form och design

  Den grafiska formen och designen har en stor del i att skapa en känsla av förtroende och för att förmedla identitet. Design för digitala kanaler kan dock aldrig stanna vid ren form och estetik. Den måste samspela med användarnas behov, med struktur, interaktion, funktioner och innehåll för att bli lyckad.

  Läs mer om Form och design »
 • Innehåll

  Arbetet med en webbplats innehåll är ett område som ofta missas eller underskattas. Innehållsproduktionen kommer igång sent i projektet, och i förvaltningsfasen saknas resurser.

  Läs mer om Innehåll »
 • Sökmotoroptimering

  I de flesta fall startar ett besök på din webb i en sökmotor, inte på din startsida. Det blir därmed viktigt att du hjälper sökmotorn att hitta just dina sidor.

  Läs mer om Sökmotoroptimering »
 • Gränssnittsutveckling

  Gränssnittet är kittet mellan system och användare. Rätt utvecklat gränssnitt gör webbplatsen tillgänglig både för människor med eller utan funktionshinder.

  Läs mer om Gränssnittsutveckling »
 • Tillgänglighet

  En tillgänglig webbplats är utvecklad i enlighet med aktuella webbstandarder, den har design som fungerar och innehåll som är välstrukturerat och välformulerat. Att jobba med tillgänglighet är med andra ord ganska synonymt med att jobba på rätt sätt.

  Läs mer om Tillgänglighet »
 • Systemutveckling

  Vi utvecklar inte system, vi utvecklar dig och din verksamhet genom att lyssna och förklara och göra det komplexa blir begripligt.

  Läs mer om Systemutveckling »
 • Projektledning

  Alla projekt kräver styrning och ledning och nån som ser till att inget faller mellan stolar. Med våra projektledare kan du vara säker på att ditt projekt är i goda händer.

  Läs mer om Projektledning »
 • Utbildning

  Vi erbjuder olika typer av utbildning med fokus på webb. En gemensam faktor är att vi anpassar utbildningen efter dina behov.

  Läs mer om Utbildning »
 • Förvaltning och support

  Vår målsättning är ett långt och givande samarbete med våra uppdragsgivare. Förvaltning och support är därför något som vi sätter mycket högt värde på.

  Läs mer om Förvaltning och support »
 • Drift

  Vi har idag tre stycken drifthallar. Två av vår hostinghallar är klassad enligt Svensk Standard och Europanorm som högsta säkerhetsklass, SSEN 1047 vilket är den enda norm som tar hänsyn till de verkliga hotbilderna mot moderna datamedia och datorutrustning.

  Läs mer om Drift »
Visar 1 - 12 av 12